מידע על בנייני מגורים למכירה בת"א

מנהל: koby33

מידע על בנייני מגורים למכירה בת"א

הודעהעל ידי אגם ליבנה ב א' יוני 07, 2009 11:43 am

שלום לכולם.

אני מחפשת בניין למכירה בת"א, משהו בסדר גודל של 15 דירות למגורים, במרכז העיר או בדרומה. אודה מאוד על כל קצה חוט.
אגם ליבנה

Re: מידע על בנייני מגורים למכירה בת"א

הודעהעל ידי אורח ב ה' אוגוסט 20, 2009 6:49 am

ברשותי בניין מגורים חדש למכירה בנתניה 1000 מ"ר 0507278875
אורח

הודעהעל ידי אורח ב א' נובמבר 01, 2009 5:54 pm

יש לי מספר בנינים כאלה שלחי מייל לMOKEDG@017.NET.IL ואשלח לך
אורח

הודעהעל ידי eiditr40 ב ה' נובמבר 12, 2009 10:59 am

אם את הולכת על השקעה כזו, בסדר גודל של בניין
להשכרה בעתיד, אני מאוד ממליצה להתייחס לעצותיו של יורם קראוס
יש הרבה מה ללמוד לפני שמבצעים רכישה ובכלל החלטות כבדות נדל"ן.
eiditr40

הודעהעל ידי יערית ב ב' נובמבר 23, 2009 12:37 pm

בנוסף לזאת כדאי מאוד להכיר את שוק ההון וללמוד אותו.
אפשר להירשם לקורס בשוק ההון או אפילו להירשם ללימודי שוק ההון שהם יותר ארוכים אך הידע שנרכש מהווה כלי עזר בהמשך.
בנייני מכירה בת''א הם מאוד יקרים ולאו דווקא בגלל עלות הפרוייקט אלא ערך הקרקע והמיקום של הבניין.
כמו שכולנו יודעים ערך הנכס תמיד עולה במקרה של קרקע, לכן צריך לחשוב היטב ולדעת מה הן מטרותיי בריכשת הבניין והאם ארצה למכור את הבניין בעוד כמה שנים כשערך הנכס בטוח יהיה גבוה יותר (לגבי הקרקע, לגבי הבניין יש הסתייגות כיוון שלא ניתן לדעת זאת. ייתכן וערכו יעלה ומאידך ייתכן שערכו ירד וזאת כי מדובר ברכוש שמתכלה ובנוסף לכך הערכות השמאי והערך בשוק משתנות ).
יורם קראוס יודע מה שהוא אומר, הוא איש בעל אשכולות, לא פעם אחת ביקרתי באתרו והתרשמתי ממאמריו ובכלל הדמותו הדומיננטית שסוחפת אחרים.
יערית

הודעהעל ידי נעמה ב א' נובמבר 29, 2009 11:41 am

אני מסכימה. לא שמעתי על יורם קראוס אבל אני יודעת שמאד חשוב להייעץ כמה שיותר לפני שסוגרים עסקה כזו.
אני בתחום הנדל"ן עושה כמה שיותר חקירות לגבי עסקאות כאלו ומבררת את כל הפרטים עם אנשי הקשר שלי במקצוע לפני שאני מקבלת החלטות.
נעמה

הודעהעל ידי eiditr40 ב א' נובמבר 29, 2009 12:29 pm

נעמה כתב:אני מסכימה. לא שמעתי על יורם קראוס אבל אני יודעת שמאד חשוב להייעץ כמה שיותר לפני שסוגרים עסקה כזו.
אני בתחום הנדל"ן עושה כמה שיותר חקירות, לגבי עסקאות כאלו ומבררת את כל הפרטים עם אנשי הקשר שלי במקצוע לפני שאני מקבלת החלטות.

אני מסכימה איתך שקראוס בהחלט משפיע עליי לא מעט בתחזיות הנד"לן וכל מה שקשור לבנייה ירוקה.
וכן גם אני בדומה לך חושבת שייעוץ טוב עושה רק טוב יותר ובטוח יותר.
eiditr40

הודעהעל ידי יערית ב א' נובמבר 29, 2009 2:30 pm

כמובן, בדברים שכאלה מומלץ מאוד להתייעץ עם מי שבקיא בתחום ובעל ותק וניסיון.
יועצי השקעות למיניהם בדר''כ עוברים קורס ניתוח טכני , בו הם לומדים לנתח את מה שקורה בשוק ההון ובכלל לנתח השקעות הקשורות לנדל''ן.
למרות שאני מבינה בתחום, תמיד אני מתייעצת עם עמיתיי, לפעמים הם חושבים על דברים שאני מלכתחילה לא חשבתי עליהם ואני לא יודעת אם הייתי חושבת עליהם בכלל.
הנושא היה קריטי בענייני במיוחד כשעברתי לגור בת''א, לא היה פשוט למצוא דירה שתענה על צרכיי וכמובן שלא תהיה יקרה להחריד.
לכן מידע על בנייני מגורים למכירה בת''א רק יעזור לאלה המתלבטים מבנינו ולאה שפחות מבינים בתחום הנדל''ן.
יערית

הודעהעל ידי תמר ב ד' אוגוסט 18, 2010 3:50 pm

זה נכון שדירה בת"א עולה יותר אין מה לעשות מבחינת השוק היא מבוקשת יותר והיא כביכול במכז העיניינים זה כמו שריהוט מעץ עולה יותר וחולצה של מותג עולה יותר זה על אותו העיקרון כי הם נחשבים יותר איכותיים.
תמר

חזור אל יורם קראוס - תחזיות לנדל"ן ל- 2008

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד