לידעתך דייר מוגן זכאי לפצוי בגין פגיעה בזכותו הכלכלית בנכס סעיף 197 לחק תכנון ובניה לשון החוק בעל מקרקעין או בעל זכות בהם מאחר והינך בעל זכות אינך זכאי לפצוי [url]שמאי מקרקעין[/url] http://www.smi.co.il
על ידי דמי מפתח התחנה המרכזית ב ה' אוגוסט 13, 2009 2:40 pm
אני מניחה ש יורם קראוס יוכל לענות לי על שאלה בדמי המפתח. מה קורה כאשר זוג מתגרש , והשניים מחזיקים בנכס שהוא בחוזה דמי מפתח. כיצד נערכת החלוקה בינהם ובכלל. אשמח אם תעשנה לי במהרה. תודה יורם קראוס.
אני לא יודעת מה יאמר על כך יורם קראוס. אבל כידוע לי דמי מפתח בעת גירושים נחלקים בין בני הזוג לבעלי הבית כלומר לבית יש בעל בית נוסף חוץ מבני הזוג והוא בעל האחוזים הגבוהים ביותר על הנכס. אבל אשמח לשמוע את יורם מגיב לדברים אלו, בכל זאת לא אנחנו המומחים!
זה בהחלט לא משחק וזה לא כדאי להמר בתחום הזה. יש לי חברה ( מאמריקה- הכרתי אותה כשהייתה לי עבודה בחו"ל.. ) בקיצור היא "סמכה" על בעלה למרות שהם היו בתהליכי גירושין ומה שקרה שהיא פשוט שילמה שלושת רבעי ממחיר הדירה במקום רק חצי. עד היום היא איתו בתהליכים משפטיים על העניין הזה וסתם חבל מחוסר רצון להתעסק קצת בסוף יצא לה להתעסק המון.
הייתי ממליצה לחברה שלך לעשות חיפוש של חוקרים פרטיים ולמצוא מישהו טוב שיעזור לה למצוא עדויות שיפלילו את בעלה. זה יכול לעלות כסף.. אבל זה יעזור לה לזכות במשפט ואז היא תקבל החזרים..