תודה רבה, אני מקווה שזה יעזור לחברה שלי, היא כרגע נמצאת בתביעת גירושין ותצטרך למצוא דירה חדשה, רוב הסיכויים שהיא תשכיר ולא תקנה דירה. בכל אופן,הרשה לי להודות לך שוב.
אני חושבת שזה החלק שהכי קשה בכל עניין הגירושין. עזיבת הבית ומציאת בית חדש שונה כל כך אחרי כל כך הרבה שנים. זה כל כך קשה בעיניי. אני גם בן אדם רגשני כזה ואני חושבת לדוגמא איך כשהאנשים הללו שרו את שירי חתונה שלהם הם בכלל לא חשבו שיגיעו למצב כזה. אני מקווה שהיא תמצא במהרה ותמשיך בחייה בכיף ובאושר ושיהיה רק טוב.
אוי אני כל כך מכירה את הסיטואציות הלא נעימות הללו.. אחת העבודות בחו"ל שלי הייתה במשרד עורכי דין של גירושין והמקרים שאני ראיתי וחזיתי בהם היו לעתים לא נעימים בכלל. מצבים של שנאה יוקדת ונקמות ומלחמות על הילדים. אני חושבת שאפשר לעשות את הדברים בצורה אחרת. אני מקווה שלא כך המצב אצל חברתך ותהיה רק מאושרת.
זה נורא.. זה מגיע למקומות כאלו מכוערים ולצערנו רואים את זה קורה בערך בכל בית שני. זו ממש מכת מדינה הגירושין האלו. יש כאלו שאפילו שוכרים חוקרים פרטיים שיעקבו אחרי הבן זוג מרוב שהם מתחרפנים ויוצאים מפרופורציה! שלא נדע..
תראי ממה שראיתי אני כשהייתי בעבודה בחו"ל זה מאוד רווח שם שאנשים שוכרים חוקרים פרטיים במידה והם חושדים בבן הזוג שהוא בוגד או משהו בסגנון. אני מסכימה איתך שזה דבר נורא עצוב ומצד שני יש בזה משהו. כי אני לא הייתי רוצה לחיות עם בן זוג שבוגד בי. ולפעמים במקרים כאלה גם עדיף פשוט להתגרש ולא להסב צער וכאב אחד לשני. מה שכן אבל לעשות זאת בצורה יפה ונעימה זה הכרחי לדעתי. עבור כל הנוגעים בדבר.
נראה לי שהדבר שהכי יכול לעשות רע למערכת יחסים זה אם משכירים חוקרים פרטיים ואז מגלים שאין כלום. איזה תחושה רעה של חוסר אמון מוחלט ובלי שום בסיס. לעשות דבר כזה למערכת יחסים עם מישהו זה כמו לקחת נייר ולקמט אותו הכי חזק שאפשר ואז לפתוח את הדף שוב ולנסות ליישר אותו, בחיים לא תצליחו ליישר ולגרום להעלמת קמטים מוחלטת! זה תמיד יהיה שם ברקע!